Stuen                  1. Sal                 2. Sal

 

 

2. Sal har 3 dobbeltværelser, 1 værelse med 3 senge og et enkeltværelse. Alle værelser har TV, skrivebord og garderobe. Der er to badeværelser, hvoraf det ene har både karbad og brusekabine, mens det andet alene har brusekabine. Guesthouse's betalingstelefon forefindes her. Ligesom husets andre værelser, er indretningen af udsøgt kvalitet. Lækre bløde senge, afhøvlede plankegulve, plankeloft og igen den fantastiske udsigt over fjorden - nu fra et endnu højere niveau.

 

     

                  Dobbeltværelse 1                                   Dobbeltværelse 2                                  Dobbeltværelse 3

 

        

                Dobbeltværelse 2                       Enkeltværelse               Trappeopgang                  Dobbeltværelse 2

 

 

                             

           Badeværelse                    Badeværelse m. bruser                  Badeværelse                         Dobbeltværelse 1

        m. karbad/bruser                                                                       m. karbad/bruser

 

 

     

                                                                    Betalingstelefon                Spejlbillede

 

 

 

 

Gistingarhúsið Undir Heygnum

 

FO-800 Tvøroyri

Tel. +298 37 20 46 / +298 37 14 46

Payphone: +298 37 26 46

Fax: +298 37 24 46

guesthouse@kallnet.fo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvøroyri

 

Smukt beliggende i det gamle kvarter "Undir Heygnum"(Under Højen) står vores "flagskib". Bygget i 1920'erne og nyrenoveret i 2002, fremstår huset i dag nærmest nybygget - dog er den gamle stil bevaret.

 

Afhøvlede plankegulve, de gamle originale trapper med udskåren gelænder og en enestående udsigt over den smukke fjord, er alt med til at give huset sin unikke atmosfære.

 

Huset er i 3 etager. På alle etager er der mindst ét badeværelse med bruser eller bad og alle værelser har eget TV. Huset har, som det eneste vandrerhjem på øen, sin egen anløbsbro for mindre både. Til huset hører der også et veludstyret redskabsskur, med fryser, fiskestange, sikkerheds-veste og dragter og andet udstyr, som gæsten frit kan benytte. Firmaet har også en ældre fiskekutter tilknyttet - den er nyistandsat og kan benyttes til fisketure og sightseeing ellers, mod betaling. Rundt om huset er der en stor, stensat terrasse, som er yndet tilholdssted om sommeren. Har man lyst til at blive udenfor selv om kulden er ved at indfinde sig, kan vi slå de store baldakiner ud og varme terrassen op med vores udendørs gasvarmelamper.

 

 

 

 

 

 

 

Guesthouse ...et besøg værd