Stuen                  1. Sal                 2. Sal

 

 

1. Sal indeholder 2 dobbeltværelser med TV, skriveborde og garderobe. Især det ene værelse(vær. 1) har en fantastisk panoramaudsigt over den smukke fjord og ned over bådebroen. Her kan du sidde og nyde din morgenkaffe, mens du betragter de små fiskekuttere i sin daglige stræben efter en god fangst. Passagerfærgen Smyril, øens stolthed, sejler også lige forbi vinduet og bringer folk til og fra øen. Her forefindes husets største rum, med en smuk opholdsstue med bl.a. lædermøbler og køkken/spisestue ud i et. Køkkenet har alt nødvendigt udstyrog gæsten behøver ikke at medbringe noget. Ønsker man at sidde lidt for sig selv, eller er man en del af en stor gruppe, er der også en ekstra spisestue med TV på etagen. Etagen har 2 indgange og der er badeværelse med håndbruser.

 

     

                    Opholdsrum                                       Køkken/spisestue                              Opholdsrum/spisestue

 

 

     

                                 Værelse 1                              Toilet/Badeværelse                            Værelse 2

 

 

                                                                                            Entré

 

 

 

 

 

 

 

 

Gistingarhúsið Undir Heygnum

 

FO-800 Tvøroyri

Tel. +298 37 20 46 / +298 37 14 46

Payphone: +298 37 26 46

Fax: +298 37 24 46

guesthouse@kallnet.fo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvøroyri

 

Smukt beliggende i det gamle kvarter "Undir Heygnum"(Under Højen) står vores "flagskib". Bygget i 1920'erne og nyrenoveret i 2002, fremstår huset i dag nærmest nybygget - dog er den gamle stil bevaret.

 

Afhøvlede plankegulve, de gamle originale trapper med udskåren gelænder og en enestående udsigt over den smukke fjord, er alt med til at give huset sin unikke atmosfære.

 

Huset er i 3 etager. På alle etager er der mindst ét badeværelse med bruser eller bad og alle værelser har eget TV. Huset har, som det eneste vandrerhjem på øen, sin egen anløbsbro for mindre både. Til huset hører der også et veludstyret redskabsskur, med fryser, fiskestange, sikkerheds-veste og dragter og andet udstyr, som gæsten frit kan benytte. Firmaet har også en ældre fiskekutter tilknyttet - den er nyistandsat og kan benyttes til fisketure og sightseeing ellers, mod betaling. Rundt om huset er der en stor, stensat terrasse, som er yndet tilholdssted om sommeren. Har man lyst til at blive udenfor selv om kulden er ved at indfinde sig, kan vi slå de store baldakiner ud og varme terrassen op med vores udendørs gasvarmelamper.

 

 

 

 

 

 

 

Guesthouse ...et besøg værd