Stuen                  1. Sal                 2. Sal

 

Stuetagen er vores mest børnevenlige afsnit af Guesthouse og fremstår som et selvstændigt "hus i huset". Stuen har 2 dobbeltværelser med dobbeltseng, TV, skrivebord, garderobe og spejl. Familien kan frit benytte sig af vores lille thekøkken med komfur, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og opvaskemaskine. Alt nødvendigt bestik forefindes i køkkenet. Vaskerummet har alle fornødenheder og børnefamilien kan drage nytte af vores puslebord. Badeværelset i stueetagen har bruser. Der er direkte adgang ud til gården/terrassen og selv om vi nærmest ligger i hjertet af Tvøroyri, er den store, lukkede gård et fredeligt paradis for børn eller meditative sjæle, der blot ønsker at nyde en stille stund.

 

     

                          Opholdsrum                                       Dobbeltværelse 1                                        Dobbeltværelse 2 

 

 

     

                             Thekøkken                             Toilet/Badeværelse                     Vaskerum m. tumbler

 

 

 

 

 

Gistingarhúsið Undir Heygnum

 

FO-800 Tvøroyri

Tel. +298 37 20 46 / +298 37 14 46

Payphone: +298 37 26 46

Fax: +298 37 24 46

guesthouse@kallnet.fo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvøroyri

 

Smukt beliggende i det gamle kvarter "Undir Heygnum"(Under Højen) står vores "flagskib". Bygget i 1920'erne og nyrenoveret i 2002, fremstår huset i dag nærmest nybygget - dog er den gamle stil bevaret.

 

Afhøvlede plankegulve, de gamle originale trapper med udskåren gelænder og en enestående udsigt over den smukke fjord, er alt med til at give huset sin unikke atmosfære.

 

Huset er i 3 etager. På alle etager er der mindst ét badeværelse med bruser eller bad og alle værelser har eget TV. Huset har, som det eneste vandrerhjem på øen, sin egen anløbsbro for mindre både. Til huset hører der også et veludstyret redskabsskur, med fryser, fiskestange, sikkerheds-veste og dragter og andet udstyr, som gæsten frit kan benytte. Firmaet har også en ældre fiskekutter tilknyttet - den er nyistandsat og kan benyttes til fisketure og sightseeing ellers, mod betaling. Rundt om huset er der en stor, stensat terrasse, som er yndet tilholdssted om sommeren. Har man lyst til at blive udenfor selv om kulden er ved at indfinde sig, kan vi slå de store baldakiner ud og varme terrassen op med vores udendørs gasvarmelamper.

 

 

 

 

 

 

 

Guesthouse ...et besøg værd